Gelukkig nieuwjaar!

Donderdag 31 december 2009, de laatste dag van het jaar. Een magische sfeer… Aan 31 december zitten herinneringen vast die nooit meer weg gaan, de dag heeft dan ook een bepaalde sfeer rond zich hangen die er absoluut bij hoort. Lekker koud, kindjes die buiten zingen, vlaaien van de chiro, alles proper maken, lekker eten klaarmaken, jezelf optutten en heerlijk lang tafelen en feesten. Dit jaar was het echter anders, dit jaar was het de eerste keer dat ik moest werken op oudejaarsdag. Vreemd want geen kindjes gezien, ook geen vlaaien, geen tijd om alles proper te maken en te koken. Enkel tijd om mezelf op te tutten en lekker lang te tafelen. Dat hebben we dan ook maar gedaan. Maar toen ik die morgen naar het werk reed, kon ik het toch niet laten om luidkeels nieuwjaarkezoete te zingen op volgende manier:

“Helder klinkt ons liedje door de winterlucht, in alle straten hoor wat een gerucht, kinderhartjes wensen u een zalig jaar, wil ons mandje vullen en tot volgend jaar!”

Gelukkig nieuwjaar!

Advertenties

2 reacties op β€˜Gelukkig nieuwjaar!’

    1. Op het werk, goed he. Wel druk, nu met afsluiting van het jaar en zo. Maar dan vliegen we er ineens met volle kracht in he. Het begint nu allemaal een beetje te lukken, ik krijg het stilletjes aan onder de knie. Het komt goed dus de volgende 4 maanden πŸ˜‰

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s