In augustus werden we verwacht op het trouwfeest van mijn nicht. Tijd voor een nieuwe outfit, dacht ik zo. De uitnodiging was goud en zwart. Aangezien ik zelf ook niet vies ben van wat glitter werd het een goud-zwarte outfit. Ik vond bij Infinity stoffen in Borgerhout de perfecte goudkleurige plissé stof. Ik had ook nog een lap zwarte crepe van bij Stoff.be in de kast liggen. Met een beetje gouden paspel en goudkleurige rek van bij Veritas was de nieuwe outfit snel gekozen.

DSC_0023 (2)Ik maakte een snel klaar rokje van de plissé stof. Ik nam één keer de stofbreedte en rimpelde die aan de elastiek. Ik knipte de lap op lengte en klaar. Deze stof moet je niet omzomen en is dus zo klaar. DSC_0020 (2)

Voor het topje koos ik het bovenstuk van de rechte jurk uit MOMM. Ik maakte al deze jurk met hetzelfde patroon en omdat ik deze zo mooi vind vallen, koos ik ervoor om enkel het bovenstuk te gebruiken als top. Ik knipte het voorpand middendoor en stikte er een paspel tussen die ik liet doorlopen aan de halslijn.

DSC_0024 (2)

Ik ben helemaal weg van het resultaat. Ik kreeg ook enkele complimentjes :-). Het leuke was dat enkele genodigden van het feest de link met de uitnodiging hadden gezien in de outfit :-).

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s