Eindelijk had ik nog eens tijd om achter de naaimachine te kruipen. Dat heb je allicht ook gemerkt aan het ontbreken van posts hier. Sinds mijn laatste bericht rondde ik een cursus ‘grafisch vormgeving’ af. Een heel boeiende opleiding die echter veel van mijn vrije tijd opslorpte waardoor het me vaak aan fut ontbrak om een blogbericht te schrijven. Ook het naaien zelf stond op een lager pitje.

Nu de opleiding is afgerond en ik een beetje vakantie had de afgelopen week, is er terug duchtig genaaid. Net op tijd voor Pasen naaide ik twee Robinjurkjes uit de zalige gele cotton lawn van See you at six. Ondertussen is er weeral een nieuwe See you at six collectie dus het werd hoog tijd om de oude te verwerken.

Geel is voor mij toch nog steeds de paaskleur bij uitstek, heel vrolijk en fris dat doet verlangen naar zon en lente. Daarom werden deze jurkjes gedoopt als paasjurkjes. Er werden paaseieren gevonden en gegeten en veel vlekken gemaakt. De wasmachine deed echter goed dienst en op deze heerlijke zonnige dag vandaag, deden ze nog eens dienst. Met zo’n prachtig weer buiten, sprongen we een gat in de lucht en maakte ik enkele foto’s.

Ik ben helemaal weg van het patroon van de robinjurk van Oekeboeleke. Zowel met een effen stof als met een drukkere stof is dit een prachtige jurk met een leuk detail en veel zwier, wat willen meisjes nog meer? Er volgen er zeker nog!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s