Sinds april 2018 heb ik niet stilgezeten, integendeel. Ik vond echter geen tijd of zin om een blogpost te schrijven. Ik had andere plannen. En nu is de tijd gekomen om deze plannen met jullie te delen.

Studio Stiel logo voor label_Tekengebied 1 kopie 5
In juli startte ik mijn eigen zaak in grafisch ontwerp, namelijk Studio Stiel. Ondertussen heb ik al enkele fijne dingen mogen maken, waaronder logo’s, brochures en geboortekaartjes. Hoe meer ik er mee bezig ben, hoe meer ik geïnspireerd geraak en hoe meer ideeën ik krijg.

Zodoende maakte ik een eigen collectie wenskaarten. Ik koos voor 2 soorten:

  • Ongevouwen kaarten gedrukt op een mooi dik papier met een zwarte tussenlaag. De stijl van deze kaarten is eerder modern en strak maar toch kleurrijk.
  • Gevouwen kaarten gedrukt op wenskaartenkarton dat goed beschrijfbaar is aan de binnenkant. De stijl van deze kaarten is eerder speels en vrolijk.

 

Ik ontwierp ook nog wat cadeaulabels om je cadeautjes op te vrolijken. Binnenkort komt er nog meer! Deze labels en ook de bovenvermelde kaarten zijn vanaf vandaag te koop in onze webshop. Het is voor mij heel spannend maar ik heb er ongelooflijk veel zin in!

Zoals ik hier boven al zei, is de inspiratie nog niet op. Bovendien wil ik mijn andere passie, zijnde naaien, graag combineren met het grafische. De oplossing hiervoor heb ik al gevonden en binnenkort kan je geboortegeschenken als dekentjes, slabbetjes, tuttenkoorden, boekjes, etc kopen met een zelf ontworpen motiefje en natuurlijk zelf gemaakt.

Ik hoor graag wat jullie ervan denken 🙂

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s