About

Ik startte mijn blog toen ik nog in Leuven zat op kot. De eerste posts beschrijven de overgang van student naar werknemer en van hotel mama naar samenwonen. Ik was deze blog een tijd uit het oog verloren.

Mijn leven is ondertussen veranderd. Ik ben nu een mama van 2 prachtige dochters, getrouwd met een lieve man (de vriend van toen :-)). Mijn interesses en bezigheden zijn ook wel veranderd ten opzichte van 10 jaar geleden. Ik ging van werknemer naar zelfstandige in 2019 en verdeel mijn vrije tijd tussen lezen, TV kijken, tekenen en naaien. Je leest hier over mijn creatieve uitspattingen of gewoon als iets me van het hart moet. Ik schrijf omdat ik dat graag doe en wil hier ook geen verplichting van maken voor mezelf. Daardoor vind je hier niet vaak nieuwe content maar als er een nieuw bericht is, weet dan zeker dat het met liefde en vanuit het hart geschreven is.

Wil je mijn professionele activiteiten volgen? Check dan zeker Studio Stiel.

Je vindt me op Instagram onder @stefanietilburgs voor mijn privé posts en naaigerelateerde content, onder @studio_stiel voor mijn zaak en info over geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen etc en onder @studio_stiel_forprofessionals voor informatie voor ondernemers en zelfstandige en hoe ze hun merk beter op de kaart kunnen zetten.

2 reacties op ‘About

  1. He Stefanie!
    Ik zag een post van je op fb van la Maison Victor en kwam op je blog terecht.
    Fijn geschreven!
    Zelf ben ik ook aan het naaien geslagen.
    Wat extra inspiratie is altijd welkom.
    Ik hou je blog in het oog! Succes met je avonturen!

Plaats een reactie