About

Ik startte mijn blog toen ik nog in Leuven zat op kot. De eerste posts beschrijven de overgang van student naar werknemer en van hotel mama naar samenwonen. Ik was deze blog een tijd uit het oog verloren.

Mijn leven is ondertussen veranderd. Ik ben nu een mama van 2 prachtige dochters, getrouwd met een lieve man (de vriend van toen :-)). Mijn hobby’s zijn ook veranderd. Ik ben verzot op naaien voor mezelf en mijn dochters.ย Enjoy reading!

Een kleine blog over mezelf, over het leven van een pas afgestudeerde pas werkende jonge meid die ook nog eens pas is gaan samenwonen. Kortom over hoe het leven snel kan gaan of juist heel traag. En natuurlijk ook over wat me bezig houdt en mijn kijk op de maatschappij en de wereld (al zal je hier niet snel wereldschokkende commentaren vinden denk ik).
Ik ben Stefanie Tilburgs, afgestudeerd als master in de Taal- en Letterkunde Engels – Frans. Mijn passies zijn schrijven, lezen en muziek. Eigenlijk alles wat met taal te maken heeft, houdt me wel bezig. Daarom dacht ik laat ons een blog maken over mezelf om de schrijversambt een beetje uit te oefenen en zo bij te leren om uiteindelijk misschien ooit een boek te schrijven. Een droom zoals vele mensen een droom koesteren. Hopelijk vind ik ooit genoeg inspiratie en tijd om van mijn droom werkelijkheid te maken. Via deze blog zet ik al een klein stapje in de juiste richting.
Advertenties

2 reacties op โ€˜Aboutโ€™

 1. He Stefanie!
  Ik zag een post van je op fb van la Maison Victor en kwam op je blog terecht.
  Fijn geschreven!
  Zelf ben ik ook aan het naaien geslagen.
  Wat extra inspiratie is altijd welkom.
  Ik hou je blog in het oog! Succes met je avonturen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s